Tegnestuen

Om billund//hansen arkitekter

Tegnestuen

billund//hansen arkitekter er en arkitektvirksomhed der beskæftiger sig med rådgivning, design og projektering af alle typer opgaver inden for byggeri og planlægning.

Vi har mere end 30 års erfaring indenfor almennyttigt og privat boligbyggeri, undervisningsbyggeri, centre og institutioner, industrielle anlæg, erhvervsbyggeri, samt planlægning. Derudover har vi lavet en del projektudvikling gennem årene.

Firmaet blev grundlagt i 1976 og fungerede i mange år under navnet Brahe & Partnere. I 2008 skiftede virksomheden navn til ID arkitekter.

billund//hansen arkitekter ejes i dag af arkitekt Annette Billund.

Det er vores mål at sikre, at bygherrens formulerede værdier opfyldes gennem programmering, projektering og udførelse, således at det færdige produkt fremstår med et design, en funktionalitet og kvalitet som indfrier bygherrens forventninger. Dette gør vi i en anerkendende og konstruktiv dialog med bygherre og brugere, hvor idéer, krav og ønsker omsættes til kvalitetsbyggeri.

Det er vores mål at skabe inspirerende og oplevelsesrige arkitektoniske rammer baseret på gennemtænkte tekniske løsninger og en rationel anlægs- og driftsøkonomi. Med fokus på brugernes vilkår vil vi skabe byggerier med langsigtede og fleksible løsninger, der kendetegnes ved gode og bæredygtige materialer, lys og åbenhed samt en tæt kontakt mellem ude og inde.

Det er vores mål at være kendt og anerkendt for gennemførelse af arkitektur der kendetegnes ved et nutidigt og modernistisk udtryk, tilpasset den omgivende natur eller de bygningsmæssige relationer. Tegnestuen har modtaget flere arkitekturpriser, hvor kan nævnes EU’s Heliopris, gulvprisen og præmiering for arkitektonisk vel gennemført byggeri i Kolding, Middelfart, Fredericia og København.

Det er vores mål at skabe inspirerende og oplevelsesrige arkitektoniske rammer baseret på gennemtænkte tekniske løsninger og en rationel anlægs- og driftsøkonomi.

Luksussuiter

Nimb - Tivoli

-

Kultur & fritid

Alle

Baldersparken

Rækkehuse i 1-2 plan

-

Boligbyggerier

Alle

Michelin restaurant

Ti Trin Ned

-

Kultur & fritid

Erhverv

Alle

Nyt våbenhus

Christianskirken - Fredericia

-

Byfornyelse & Restaurering

Alle

Kultur & fritid

Udendørs opholdsarealer

Fredericia Gymnasium

-

Leg & Læring

Alle

270 graders udsigt til Lillebælt

Villa på Strib Odde

-

Villaer

Alle